mer seriöst bloggande

Tycker inte jag var speciellt seriös i det förra inlägget, så jag tänkte ta om det så att det blir lättare för er läsare att förstå!
Denna blogg är då nystartad och kommer fungera på det sättet att det är två användare som kommer använda denna blogg och publicera inlägg. Det är då jag, som heter Robbin Johansson, och min härliga vän, som heter Jonathan Rausk.

När jag känner för att blogga så skriver jag ett inlägg och publicerar det, och det kommer fungera likaså för han.
Kan hända också att vi skriver ett inlägg tillsammans då och då. Men för mesta dels blir det nog enskilda inlägg :)´

Vi kommer skriva precis som alla andra bloggare ute i världen om vårat vardagsliv, och vad som händer i våra liv. Inget konstigt med det, kommer väl komma upp mera saker sen, typ som den gamla klassikern, dagens fråga etc.
Ska väl se hur detta fungerar, hoppas på att ni uppskattar våran blogg och att det blir mycket nöje med läsningen, för det är väl de som är meningen med att ha en blogg, att folk ska tycka det är kul och att det ska vara underhållande för dem och läsa den.

Känns som att jag skrivit nog mycket nu, haha.
Jag skriver lite senare innan jag lägger mig vad som hänt under dagen, nu ska jag titta på tv och snacka med min tjej,

So long!
Robbin

bloggen jao vad händer chao

aboo brush vad händer JAO? nya bloggen uppe, ni är avis i know lixxom. fett bling me blogg, bloggblingbloggbling det är schtek det är bling det är blogg med bling och chill vet du! nu harvi ny blogg, det känns rätt sweeeeeeeeeeeeeeet yoooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! vad händer med folket? jag sitter och schteker hos JOWANBOIIIIIIIII han är kung med sin pung.. neh skojah bah duh vewt hu deh eeeeeh puzzzizaj gonaaaattt <3333333333

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0