Bloggtipsaren!

Bloggtipsaren.blogg.se Skitbra blogg! Skriv inlägg där om ni vill ha reklam! :)

Frågestund TIEP

Tänkte vara mainstream, kommentera eller skriv på msn, [email protected].


Fråga allt inom alla kategorier!

Alla frågor besvaras INATT! så var snabba på att kommentera!

HAHAHAHAHA!

Jag fick inte göra inlägg om en kompis, nämligen Jonna Skyttestrand, pga att hennes pojkvän typ blev sotis, jag finner detta otroligt underhållande :D Att jag inte får skriva, att jag älskar min underbara vän Jonna, för att han känner sig.. Hotad kanske? Vad vet jag? Men detta finner jag iallafall väldigt kul, för jag säger vad jag vill, när jag vill och hur jag vill :) Har han ett problem med detta så kan han komma och nita mig nu :) Sorry jonnas BEJB :) Jonna är bäst! :D<3




Jowie ;)

Jonna

Jonna är min absolut favorit människa på denna jord! Förlåt alla andra, inget illa menat mot er.
Men jonna är den som aldrig svikit mig och alltid funnits där för mig. Hon har humor och utséende, hon är omtänksam till max, och man KAN inte hata den människan! Älskar henne som en vän, av HELA mitt fakking hjärta! JONNA TERESE SKYTTESTRAND, DU ÄR HELT JÄVLA FUCKING CEPIGT UNDERBAR OCH JAG ÄLSKAR DIG!!!!! :D:D:D <33

Jonna Terese Skyttestrand! <3

Måste bara säga till världen, att Jonna, är den bästa människa som någonssin levat! Förlåt alla andra, men jag måste vara ärlig! :o Hon är verkligen den underbaraste människa jag känner! Jag älskar alla mina vänner till döds, men jag älskar Jonna även efter döden! PUSS PÅ DIG MIN UNDERBARA VÄN!! <3
Jowie inda house

LoL!

My mum failed pretty hard with the christmas-shopping! :D
I asked for Diesel - Only the brave, Icemat Siberia, and an icemat mousemat (the glassthingy you know?)
Well, she got me Steelseries Siberia (Red, special edition), and a steelseries mousemat! :D
Christmas was gr8 in all ways, and mom.. i still love you, even tho you messed up the christmas-gifts ;)

Cecilia Henricson är VACKER

Du är vacker som fan Cissi, detta menar jag, och det tycker jag att jag bevisar genom detta blogginlägg :)

Cecilia Henricson är VACKER

Du är vacker som fan Cissi, detta menar jag, och det tycker jag att jag bevisar genom detta blogginlägg :)

Jowie's back ingame!

Hey, Jowie here again, as you might've guessed already..

I just thought i'd inform you about my day, other than the incident i wrote about earlier *smile*

Well, i went with my dad to the mall, "Tuna park" To find a gift for my brothers girlfriend, well, we wandered about for a couple of hours, thinking "What to get her for christmas?"..


Well, after a couple of hours, we found a suitable gift.


I got home, played some cod, felt bored, and now i'm watching Lord of the rings, and i've just made a new account on bdb..


Well, See you later !

Jonna

Jonna Terese Skyttestrand looks like a hot fucking godess! HAND TO HEART!

Englishtime FTW!

This blog-entry will be written in english, because all you motherfuckers out there who dont know how to read english, can go fuck yourself! :D:D


Well, i failed today!

I was 'Spanking my monkey', near cumtime.. When my DAD opens the fucking door, and asks if i want to go christmas-shopping.. i was like... Yeaaah.. in about 15-20min...

Well, he left the room, i was quick enough to hide the fact that i was masturbating from him.. so i didnt think more of that.

I resumed to my previous activity, 5 minutes later MY MUM OPENS THE FUCKING DOOR AGAIN!!

This time i wasnt as quick, and i'm guessing i looked KINDA guilty... She said something like "You ready to go with your dad" and i was all like "YEAH IN A COUPLE OF MINUTES JEEEZ!!!"

Well.. I was no longer excited, so i decided to watch some TV for the remaining 10 minutes...

Seriously, sometimes i hate my family! >,<

We're back, and we're awesome!

Jag och jonna är back, jag och robbin är back, om robbin har intelligensen nog att skriva ett madderfakking blogginlägg :D
Men har fan inte så mycket att säga just nu, typ fakking bott hos Thess feettt längge, men nu ska jag lira cod igen!
Jonna Skyttestrand, i've missed you ;)

Otroligt död blogg?

Våran blogg är död, och det är .... Theréses fel!

Hej jag heter Jowie och jag har brist på liv :o

Fakka fakka fakka UUUUUUUUUUUR på alla dåliga inlägg! :)

Fakkar ur gör man på att jag och robbin är SÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄMST på att blogga! Vi borde inte få ha en blogg med tanke på hur dåliga vi är på att uppdatera! FÖRLÅT VÅRA JÄVLA FANS!!!!!!!


Aja dagarna:


Förrgår, Var på stan hela dagen, tagga till thess på kvällen, åkte lite bil med randoms, sov hos thess.

Går, somna 4, vakna 6, vänta på att thess skulle bli färdig som fan, hon blev färdig typ kvart över fucking åtta, sjukt.
tagga te skolan, drog te stan, tagga hem, somna dirr.

dag, typ bio me skolan sen stan



herråh jowie

jeflar vad inlägg

Gjort fett med inlägg, så måste ju göra ett inlägg för att säga detta ifall ni inte märkt detta själv!


Ska iaf tala om de senaste 2 dagarna

uuuhm igååår... vakna vi, tagga te skolan, ba massa randomshit i skolan, taggade till stan, där började det hända grejer!

Taggade till stan, träffade fett med folk. Satt ute med Thess och rökte ett bra tag (cirka 20-30min), gick runt, hon smacka nån ful brud, sen inte så mycket mer med det. Vi gick runt på stan i timmar, sen taggade vi alla till torshälla, där vi träffade Diana och Jennifer eller Jessica eller vad hon nu heter, iaf Thess systerdöttrar.

Sen aa gick vi in på konsum när småttingarnA^ hade taggat, så käkade vi kaka och drack cola, fett schtek.

Farsan kom upp med mina laddare och 100kr, skulle sova hos thess med robbin och cassie (STAVARN), robbin fick en jävla massa sms... sen bad Thess dem vara tysta bara ett litet tag.. det verkade vara SJUKT jävla svårt att respektera att hon behövde FEM minuter av tystnad!! Så pga av Robbin och Cassie så satt jag uppe med thess tills 05:30, skolan skulle jag till 06:00 Tack robbin och cassie! -.-


Men idag har jag bara socit, sjuk igen -.- och snackat med underbara ewelina, hoppas det löser sig med allt!! <333


Jowie

Ewelina Johnsson

Ewelina, du är en sån underbar vän, varför skulle jag inte försöka hjälpa dig? Människorna är inte värda din ilska, skriv inte mer till dem när du är arg, bella ska du inte skriva alls till mer!

du är en underbar människa, och du förtjänar inte att bli behandlad såhär. Jag hoppas verkligen att det fixar sig, jag ska hjälpa dig med allt vad jag kan, men det är svårt att hjälpa med dehär me bella när jag bor så långt bort :/

Men du vet att jag finns i alla lägen, dag som natt, glad som ledsen.. spelar verkligen ingen roll, bara att ringa, messa, skriva på msn, skriva ett jävla mail, bloggen vadsomhälst, jag gör vad jag kan för att hjälpa dig din underbara människa!

Älskar dig vännen min! Ewelina Johnsson är en underbar människa, det ska alla veta! <3



Jowie

Stackare!

Folk mår så jävla sämst nu, detta är inte acceptabelt! Jag hatar alla idioter därute, så nu skall jag skriva vilka som förtjänar allas tankar och respekt!


Ewelina Johnsson, Therése Nilsson, Cecilia Henricson, Robbin Johansson och Cassandra Hahlin (jag är van vid att kalla henne ett mycket elakt namn, men hon är en snäll flicka.. men vet inte hur hennes namn stavas)

Mina tankar finns med er, alltid! Och mitt hjärta, slår för er, och jag hoppas verkligen att allt ordnar sig för er alla! <3

Chilljerat

tjena alla glada läsare(typ inga läser men ändå haha.)

Tänkte ta och berätta om dagen idag som jag lovade imorse ;)
Eskil och simon vaknade lite senare, och vi snackade lite grann, sen skulle simon dra iväg till sin släkting, hans systerdotter fyllde, så jag och eskil drog iväg hemåt, eskil är ju födelsedags barn idag! :D tycker alla som läser detta kan kommentera och ge han ett grattis bara för att han är en av dem bästa personerna jag vet! GRATTIS BROR! Jag och Eskil drog till torget för att du bussen, ganska bråttom och eskil har ju fan ben långa som en giraff och kunde gå typ dubbelt så snabbare än mig :(

haha men det löste sig, fast vi missade bussen, fast då gick vi in på konsum och införskaffade oss något att dricka till bussresan hemåt, på bussen träffade jag fia, som jag hälsade på och ja, vi sa väl inte spec mkt, bara allmänt socialt snack, sen var det dags för eskil och fia och kliva av på torget i stan och jag skulle vidare mot skolan/hem (bor nära där)

sen väl hemma chillade jag bara, satte mig vid datorn en stund och lyssnade musik, tills jowie ringde mig och vi drog ner på stan och var med massa nice folk, var lite sociala med dem tills klockan blev runt 8-9 slaget, då det var dags att dra oss hemåt, jag och jowie hem till han i torshälla :)

när vi kom hem stod det käk och väntade på oss, satte oss och käka, sen drog vi in på hans rum och chillade till max :) sen har det inte hänt så mycket sen dess.. tänkte tips om två polare som rappar, och kallar sig för Beson och Verbal Vandal :) ligger etta på www.frizon.se :) Tycker det är värt och ta en titt på hans låtar. Kan tipsa om en :) lägger upp den här.

Beson ft. Verbal Vandal - Tänker tillbaka



Tänkte att det får avsluta inlägget, nu ska jag ha ett efterlängtat telefonsamtal med jonna och sen sova

Godnatt bloggen! :)

Robbin

Dagen!

Somnade otroligt sent igår, eller ändå inte.. typ vid elva, var HELT SLUT!!! Lika fucking trött idag, hur orkar man med allt egentligen? aja, Dagen är vad jag skall skriva om, ifall ni är det minsta intresserade. Vakna, försent som vanligt.. Kom till skolan, gympan hade redan börjat.. FAIL! Drog till klassrummet med Ida oh Henke, eftersom jag inte hade med mig datorn kände jag redan då att jag var körd som fan! Ringde morsan när lektionen börjat, bad henne hämta datorn.. Hon kommer 30min senare, jag gör klart min engelskauppgift och fakka ur på hur duktig jag var :D Sen vare randomlektion (minnet är svagt!) Sen vare IT.. jävligt skönt ska ni veta! allt vi gjorde, var att plocka undan datorerna och grejer från lanet, sen var det RABATT I KIOSKEN! KAN NI TÄNKA, EN VANLIG COLA, ISKALL, FÖR 5 FUCKING KRONOR!!!!!!!!! Aja.. vi fick sluta efter vi fick varsinn musmatta från Atea, schtek som fan. Drog hem till robbin, som hade cigg men ingen tändare.. han letade i typ 20min.. sen säger jag "Robbin.. det ligger en tändsticksask där" hahahaha så jävla fail! Aja, tagga te stan, väl där ser vi en jävla massa människor, kan räkna upp vilka jag träffade idag om ni vill :) (utesluter de vidriga och jobbiga och mobbade) Cecilia, Therese, Simon, Troll, random-brud från festen hos Beson (JA JAG KAN STAVA SÅ TYST MED ER!!!!!!!!!!!!!!!!!), fan minnet sviker mig igen! Jag kan fan inte prata eller tänka idag, kan inte komma på vartifrån jag känner igen therese, kunde inte komma på namnet Otto, glömt massa ord, fan allt fakkar ur, speciellt mitt jävla minne! Sist men inte minst, så drog vi hem, satte mig vid datan.. och Ewelina bråkade med nån äcklig jävla fitta som inte vågar prata med någon annan än henne, det är rätt komiskt enligt mig. Men tror jag fick Ewe på LITE bättre humör iallafall, underbar människa är hon! Undrar fan om jonna är sur på mig, verkar fan som det men aja, hon säger att hon inte är de så får väl typ tro på henne eller nåt. Nu pallar jag inte skriva mer, för denna dag FAKKAR, HERRÅ PEACE NIGGAH OUT C YA BRAHS - Jowie

LAN

tjena bloggen Jag tänkte berätta om igår, då det var lan i skolan från 8.30 till 22.00 :) Tänkte inte berätta så mycket eftersom Jowie har sagt det mesta om lanet igår, men vi var väl där, jag spelade CS turnering med Henke, och sen var jag mest i kiosken med Ida, Henke och Jowie :) Ganska kul kväll igår, spelade lite guitar hero också, men det gick inget bra alls, så jag slutade sen :p Rappade uppe på scen också med danne, tänkte att när vi inte har några scenframträdanden får man bjuda på sig själv, säger tack till danne som tvingade upp mig på scen och fick bort scenskräcken ifrån mig! Du var grym. Iallafall, när allting var slut då, klockan 22, så drog jag, eskil och simon hem till Dan i Myrtorp :) riktigt nice snubbe de där :D Hos han kollade vi på filmen "The Football Factory" riktigt nice film som handlade om fotbollshuliganer och slagsmål. Sen var vi hos danne till typ 23, sen drog vi hem till simon med bussen, till torshälla, var hos han.. gjorde inte så mycket bara chillade, eskil och simon satt o lirade lite :) medans jag låg i sängen och kollade på. det var nice. men ah.. en sak som är mindre nice är att jag vaknade nyss, och att jag har skola, så jag försov mig, vi började 09.05, och jag vaknade 10 över 11, så jag ringde och sjukanmälde mig och eskil, nu ligger han och sover i sängen och jag sitter vid hans dator och bloggar, haha. Eskil har blivit utslängd från skolan, så nu ska han leta jobb och skaffa egen lägenhet lite senare, och påbörja ungkarlslivet ;) haha eller vad säger du eskil? Blir nog till och flytta hem till han :D haha, jag har nog inte så mycket mer och säga för idag, får väl komma med en uppdatering senare ikväll om dagen idag :) Peace out! Robbin

Lack, igen!

Lack på allt! Lack på Kurrys jävla kiosk-team, dom stod ju mycket i kiosken.. Idioter! Jag har haft dehär jävla fittäckelhorlanet idag med skolan, idioterna i kiosken var ju där fett mycket, jag fick sitta där hela fucking dagen. Inte käkat nåt sen igår eftermiddag, inte sovit knappt nåt inatt, har ont i huvudet som ett jävla mongobarn! Jaja nu skall jag berätta om min dag. Jag vaknade, av att min morsa lackade ur för jag o robbin sov fortfarande (fail!?) Klockan var iallafall 08.15, vi börjar 08:30, och skolan ligger 30-50minuter från mig.. 50min med buss, som går sämsta tiderna i världshistorien. Iallafall när jag kommer dit, så lackar peter ur för att vi är försenade, jag skiter i vad han säger och är allmänt olyssnande (jag är nog en rätt dålig lyssnare). Jag drar till jävla kiosken, där Ida sitter och spelar WoW, avis.se? jag glömde ju datorn hemma dum som man är. Iaf, satt där ett tag, sen vare dags för KURATORMÖTE O_O' Iallafall så tycker min kurator att jag är nazist, har konstiga åsikter och inte kommer få något jobb senare i livet, skojskoj! Sen så drog jag tillbaka, och mina vänner fann mitt kurator-samtal underhållande, kan inte annat än hålla med dem :) satt i kioskfan typ resten av dagen. Robbin och Smannie failade på cs-cuppen, första rundan också, mot kim och... Jocke tror jag han hette? Osäker på den saken ska ni fan veta! Han hade iaf röd mössa, koss-hörlurar (domhär som alla mainstream människor har), typ vit tjocktröja tror jag och jeans.. osäker! Men om någon känner igen denna man, upplys mig om hans namn. Iaf, det var 2 randoms som typ ingen kände som vann CS-cuppen, varken Anton Lindholm + Jani Rantanen eller Simon Holmberg + Anton Eskil Andersson. Detta fann jag otroligt underhållande, för båda var helt säkra på att de skulle vinna^^ osäker på om eskil egentligen heter andersson? Måste fan kolla upp dedär! Iaf, sen satt jag i kioskfan, gjorde ingenting. Sen blev Ida, Kurry, Pelizoli (stavarN^ på G?) och Smannie hemskickade, för ingen av dem var i kioskfan när de skulle, ÄGDA (A) Kiosken stängde i typ 10-20min, sen fick Sofie och Andri hålla i den, fyfan, sofie jobbade som en jävla oxe, och min sovande katt, eller en påkörd grävling har fan bättre koll än Andri, svär det var typ 20pers som snodde grejer på mindre än 5min, riktigt underhållande! Sedan blev jag irriterad som fan på andri, bad han dra åt helvete etc, så jag och Jani gick ut på en cigarett, som vi fick pga att jag gav Jotti (Joakim Eskola) en kexchoklad :) JUSTJA JAG SÅG BLATTAR (sorry för uttrycket, men utlänningar iaf) SOM KÄKADE PANPIZZA MED BESTICK WTF!?!?!?! aja, när skiten var slut, tyckte Stefan att vi skulle städa utanför, för nån (inklusive jag) hade slängt massa grejer där, alla blev sura som fan, jag gick in o sket i att städa, snäll som man är, men tack till Erika Jessica Fundberg (tror det var så?) och Anton Lindholm som faktiskt städade! Men seriöst, jag skulle vilja vara cirka 145-150 eller liknande, tänk vilken underbar höjd! Man går på stan, och kollar rakt fram, och ingen skulle tycka att man var ett äckel, man kollar ju bara rakt fram, inte ens eget fel om nån storbystad dam står framför en? Aja dagens hissningar! Ewelina, underbar blogg, rolig läsning! Kåt-jonna, underbart söt och snäll tjej, betyder mycket :) Skjuts, finns det något underbarare än att få skjuts hem till en varm maträtt när man inte käkat på över ett dygn? tror fan inte det! Josefine Löfving's och Simon Johanssons framtida förlovning! GRATTIS TILL ER! Dagens Dissningar! Kiosk-gruppen, återigen, otroligt dåligt jobbat av er, inget illa menat, men kurry och Pelizoli (kallar honom frånochmednu för pelle!) var där kanske 20min sammanlagt, RIKTIGT dåligt! SMS!!! Jag hatar att man måste skicka över tre tusen sms varje fucking månad, bara för att svara på när folk messar med mig, visst jag messar gärna med folk, men de har oftast inget vettigt att komma med!! Stefan, jobbig man, ogillar skarpt! Pirog, gorbys! Luktade helvete i hela rummet varje gång nån jävel beställde gorbys, gillade inte! Men pusshej negerkuk, Jowie!

Uppdateraren number one!

Förlåt Jowie!

Jag har inte uppdaterat bloggen på aslänge, det är för att igår när jag skulle hem pallade jag inte dra hem till pappa så jag drog till mamma och sov, och har inte tillgång till dator där.
Återigen förlåt alla! :)

därför tänkte jag berätta om Söndagen och dagen idag nu, och göra en hiss/diss lista som avslutning.

Då börjar vi med söndagen, jag drog till stan med jowie och var med massa folk, vi hängde bara på stan, pratade och bara umgicks, rätt mysigt faktiskt! :)
Jowie blev utslängd ifrån gallerian också(ett ställe vi hänger på) så han åkte hem, mindre kul därefter :/ kan berätta mer om det sen!
Efter vi varit på stan till typ 7, drog jag och Sebastian Larsson till torshälla och hem till han :)
Satt och lyssnade på när han fick skäll av sin farsa pågrund av olika skäl, som jag inte tänker berätta här för jag tror inte han skulle uppskatta det :p
Sen efter han fått skäll, satt vi på hans rum i typ tre timmar och snackade om alt möjligt, kollade på lite bilder och så. låter tråkigt, men det var rätt nice ändå :)
Var där till typ 9, sen smsade eskil mig och ville att jag skulle komma till torget i torshälla för han ville prata med mig, och jag behövde prata med han, så sa hejdå till sebbe och begav mig ditåt :) väl där snackade jag med han och lite senare kom mia och hennes kompis(vet inte vad hon heter) och så var vi med dem en stund tills bussen kom vid kvart över 10 :), då tog jag och eskil bussen tills stan, väl på stan var vid med lollo och sebbe, vi gick till donken och käkade, träffade på en rolig, dragen/påtänd alkis som typ pratade finska med sig själv, hahaha :D
Efter donken drog vi runt på stan en stund, tills jag och eskil skulle hem vid typ 11. Satte mig på bussen och åkte hem, och somnade typ direkt :)

Sen var det de där med jowie och att han blev utslängd från gallerian, an stod och hängde på en skylt och skrek, så skylten höll på och ramla, medans jag snackade med fia, så kom en vakt och sa "Du är avvisad härifrån för du skrek högt, det stör omgivningen, så gå härifrån och kom tillbaka imorgon, tack så mycket"

haha, lite halvroligt sådär, men ändå trist :/
Aja iaf söndagen avklarad, tänkte berätta om idag.'
började med att man kom till skolan, och typ inte gjorde ett skit på hela dagen, vi planerade bara med projektet som då är ett lan, och fixade sista grejerna till det, för vi ska ha det imorgon, så aa.. vi slutade 12 också, rätt skönt! :)
Imorgon så ska dem som inte blev klara idag gå extra tidigt till skolan imorgon för att fixa det dem har kvar, såa tt vi får ett nice lan, ska bli jävligt häftigt! :)
iallafall, efter skolan så drog jag hem, tills jonte ringde mig och sa att jag skulle komma ner på stan, hängde med nästan samma folk som i söndags, bara lite nya, alltid kul och träffa nya människor! :) så blev vi utslängda igen... haha på grund av att vi satt på golvet när det var brist på plats på den ända bänken som fanns i rummet vi satt i.. haha.
Så drog jag ut från gallerian, med jonte, flay och jackie och nåra till :) så beslutade jag och jonte att vi skulle ta bussen hem.. klockan var typ halv 7 då. Väl hemma hos han käkade vi och snackade lite, sen drog vi ut och var med danielle :D riktigt trevlig tjej, lite senare kom sebbe, som vi var med i typ 30 min, sen skulle danielle hem och då drog jag och jowie hem också och sebbe drog och var med mia :) nu sitter vi här och bara chillar.

Måste berätta en sak, har skrivit detta inlägg om och om gen 3 ggr nu, och äntligen har jag lyckats, har råkat uppdatera sidan så all jävla text försvunnit och jag har varit tvungen och skriva om det 3 ggr, gissa om jag var lack.. :o
ni kan ju fråga jowie (a) och vissa på min msn hahaha.

Iallafall, Nu kommer min hiss/diss lista, på tre grejer som jag tycker är thumbs up, och 3 andra jag tycker är thumbs down :p

Hissar:

1. Musik - Det gör mitt liv så mycket bättre, både när jag skapar musiken, och när jag lyssnar på mina favoritlåtar, stor tumme upp på det!

2. Nytt folk - Det är alltid kul och träffa nytt folk, så kul för man har så mycket och prata om, och man lär känna varandra och det blir liksom, nya personer i ens liv, det gör ens dagar bättre! :)

3.  www.johnsonplaze.blogg.se - bara för att ewelina är bästa på att blogga och att hon skriver så bra, nice blogg och följa, rekommenderas starkt!

Dissar:

1. Vinter - Jag hatar allt som har med vinter och göra speciellt kylan, den tar kål på en verkligen, sommar NU tack!

2. Kärlek - Just nu är jag trött på tjejer, alltså inte som vänner.. men förhållanden, jag är verkligen dötrött på det. ända jag får är falskhet. jag pissar på det just nu.

3. Lärare - Dem är ibland jävligt jobbiga, sjukt jävla irriterande lärare har vi i vårat program, jag har lust och döda dem ibland :o och jag skojar inte! stor diss till dem!


Tänkte komma in med dagens låt som avslutning också!



Dagens låt:

Ill Bill ft. Necro - Our life



Ska försöka bli bättre uppdatering, nu har ni lite och läsa iaf :D Ha det bäst! Robbin

a

a

Hissa/Dissa

Hissa: Musik, vad vore världen utan musik? Vill inte ens tänka tanken!
Hissa: Kompisar, mina vänner som får mig genom dagen, en stor fet jävla hiss på dem!
Hissa: Mobil! Bara för att :)
Hissa: Johnsonplaze.blogg.se (Ewelinas Blogg, rolig läsning!)
Hissa: Existenz.se Jävligt sweet sida!
Hissa: Nakenbloggar och Sexbloggar! Finns inget hetare än en riktigt bra naken / Sexblogg!!


Dissa: Buss!
Dissa: Skola
Dissa: Msn
Dissa: TV med sämst mottagning, FUCK THAT!
Dissa: Fjortisjävlar som tycker de är tjocka när de är pinnsmala
Dissa: Stora bröst! blir hängiga vid typ 25års ålder, OGILLA!




Jowie

Bitches

Dagen: Vakna, Övningsköra, Stan, bli avvisad från gallerian, hem, tv, käka, sova, tv, snacka me ewe (hon skall få stryk imorgon), och snart ge robbin en smäll på hövve för att han inte bloggat idag :(



jowie

Fakka ur!

Denna dag FAKKAR UR!!!!!
Träffat folk till _MAX_ här fåru lite namn jao

anna, Tobbe, Sebbe, Simon, Max, Pennan, Fly, Fia, Robbin, Kim, Timitri, dimis kusin, Ellie, DrillaN^, Roumi från soumi, Troll, Ida, Towe (idas söta lillasyster), Sara, Annie (jävligt stora boobs o najs röv!), Robbins morsa, towes kompis, towes kompis #2.

JAG FAKKAR ÄVEN UR! VAFAN HÅLLER TJEJER PÅ O SÄGER ATT DOM ÄR TJOCKA NÄR DOM ÄR SMALA SOM FUCKING PINNAR FÖR? DET ÄR FINT MED MULLIGA TJEJER, LÄR ER DET! LEV SOM EN HÄLSOSAM MÄNNISKA, SLUTA UPP MED ERAN FUCKING BANTNING OCH SLUTA FÖRSÖKA FÅ DOM STÖRSTA TUTTARNA TILL DEN SMALASTE KROPPEN, DET GÅR INTE! SÅ LÄGG BARA NER! NI ÄR FUCKING FINA SOM NI ÄR SÅ DET rÄCKER MED VAFAN NI NU HÅLLER PÅ MED FATTA! JÄVLA CPN SOM TROR ATT NI ÄR TJOCKA NÄR NI VÄGER 40 FUCKING KILO, VAFAN TÄNKER NI MED!?

OCH EN ANNAN FUCKING SAK, VAFAN ÄR DET MED ÄCKELFITTAN LOLLO? ÄCKLIGA JÄVLA CP SOM DUMPAR ROBBIN FÖR HANS BÄSTA VÄN, O FÅR HONOM ATT TYP TAPPA KONTAKTEN MED SIN FUCKING BROR, VAFAN TÄNKER CPBARNET MED VAFAN HÅLLER HON PÅ MED!? OCH SEBBE SOM DISSAR ROBBIN FÖR ATT VARA MED LOLLO, VISST OM HAN ÄR NYKÄR, JAG FATTAR. MEN VAFAN SÅ GÖR MAN INTE MOT SIN FUCKING BROR, BARA ATT FATTA!!!!!!!!!!!!!!
JAG FAKKAR UR PÅ ALLT NU, DAGEN  HAR VART NAJS, MEN NU FAKKAR JAG UR PÅ ALLA FUCKING IDIOTER I VÄRLDEN, HOPPAS NI ALLA BLIR TRÄFFADE AV DETTA FUCKING INLÄGG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



jowie

Dålig uppdatering! som vanligt

tjena alla glada

jag sa i fredags att jag skulle uppdatera senare om dagen, men nu blev det inte så efter som jag inte haft tillgång till dator när jag umgåtts med massa nytt folk, alltid härligt och träffa nytt folk, lära känna dem och bara umgås :D riktigt nice måste jag säga, så man slipper sitta hemma och bara ha tråkigt :o

Men iaf, tänkte börja och berätta om fredagen så tar vi lördagen idag därefter :)

Efter skolan i fredags drog jag ut med sebbe och vi tog bussen till skiftinge, där vi drog hem till hans övercoola brorsa frank, satt i hans rum med frank och hans kompisar, jozic, davve och robert, lite förkrök innan dem skulle dra till nån fest hos någon brud :)
riktigt nice, sen var vi väl där efter dem dragit, gick upp och tittade idol med hans farmor och farfar, riktigt coola människor dem med :D
Därefter drog vi ut och begav oss till stan med bussen, sebbe skulle träffa mitt ex, lollo, som dumpade mig för att ersätta mig med han. Riktigt jävla dålig stil av henne, kan ju säga att jag inte är sams med den människan. Var med dem till typ halv 12, drog hem med nattbussen och träffade emma på bussen, riktigt längesen, skönt och få prata med henne och få ut lite tankar ur huvudet, tack emma för att du förstår! sen när jag kom hem somna jag iprincip direkt, så himla trött.

Fredagen avklarad så jag tänkte berätta lite om lördagen :)

Vaknade rätt sent, ungefär vid 1, måste verkligen skärpa mig med tiderna om man ska orka upp till skolan :o
Iallafall, då drog jag ut med kim, och åkte och käkade på pizzeria, därefter drog vi hem till adrian, där det tydligen var lan och hälsade på alla som deltog :p haha, därefter drog jag ner på stan och var med jävligt mycket nytt folk, några bekanta dock. :) Var med, Sebbe, Jonte, Max, Kim och Simon :) riktigt trevlig dag, dock gjorde vi inte mycket, hängde på stan och bara tog det lugnt, sen vid 10 tiden drog ajg och jonte hem med bussen och nu sitter jag och bara tar det lugnt, inte mycket annat faktiskt, rätt chill dag idag, faktiskt skönt att inte ha supit så mycket denna helg, började bli en vana.. farligt och fastna i det. Därför glad att det blev som det blev.

Men nu känner jag att jag skrivit alldeles för mycket, det gör jag varje gång, har bara så mycket och skriva hela tiden och jag hatar att skriva utan detaljer, det känns så tråkigt då :) så ni får lida igenom och läsa långa texter om mina överintressanta dagar xd Ironi på högsta grad där.

Men nu hade jag tänkt och vara social mot stackars jowie alias jonte, han tycker jag skriver alldeles för mycket och inte pratar med han alls. aja.

Peace, love and understandning!

Robbin


Schteker

Sitter här o schteker medans man snackar med Ida Magnusson, Ewelina drog precis, fett sämst, hon är ju bäst så (Y) (detta var skrivet med hjälp av hot från ewelinas sida)


ewe



WoW! BYE


jowie

Tråk tråk tråk och massa mer tråk?

Jag har så jävla tråkigt så du kan inte tro det, det är som att tråkigheten har invaderat all annan tråkighet så det blir ännu tråkigare! Har nog aldrig upplevt en sånhär tråkighet, wow är cp, ingen är social på msn, enda positiva med detta är ju då att Josefine Löfving var cool o skickade randomsms #1! "Fan vad högljudd en tjej är här på bussen =S hon låter som ett muterat marsvin O.O' <3" där fick man sig ett skratt, typ som hon fick sig när jag talade om dagens fail igår :) Nu är det dock tråkigt och tyst igen, ida sitter inte vid datan den jäveln! hon ska in på skype o snacka med mig, pulla kan hon göra senare! Hon kanske inte pullar, men vad hon än gör så kan hon fan göra det senare och vara social med mig istället! för vet ni, jag har TRÅKIGT SOM FAN JAG FÅR DAMP AAARRRRGH EN HÄST EN BIL OCH EN JUDENEGER PÅ EN BLÅ KATTFAN!!!









Jowie

Skolans stolthet?

Just nu känner jag mig jävligt stolt :D
Skrev nyss en svenska uppsats om filmen Nyckeln till frihet.
Jag skrev hela 4 sidor och läraren sa att detta är VG-MVG nivå, gissa om man är stolt eller, det har bara gått skit i skolan annars, detta var verkligen vad jag behövde! känns som jag skryter lite grann haha (a) förlåt isåfall.

iallafall slutar jag 11, matte lektionen inställd för att hela rekarnegymnasiet har "Må-Bra dag" :)
så skön dag idag och allting känns perfekt även om det inte är det, så orkar jag inte bry mig, finns viktigare saker i livet att tänka på!

Kände att jag behövde skriva av mig lite, skriver lite senare om dagen idag :)

haaa de gött!

Robbin

Allting är ju perfekt

tja bloggen,

sitter i skolan på svenska lektionen och lyssnar på när läraren pratar om något ointressant.
Skulle ha uppdaterat igår kväll om vad jag gjorde resten av dagen men jag kom inte hem förän halv 12 och då somnade jag direkt, så tänkte berätta om den nu istället.

Var hos min polares kusin, Makke, med Sebbe, Fia och Lovisa, satt bara och tog det lugnt och tittade på film, hjälpte han lite och skriva text också(låttext). Vi drog ut en stund till nyfors och drog hem till en polare till Makke en stund och träffade Jeff(Rapparen Änglalik) som också var där, kul och få se han, lyssnar på de flesta av hans låtar, så de var nice :), sen drog vi tillbaka med bussen till årby och hem till makke igen, satte på ännu en film. satt och kolla på den till 11, sen drog jag hem med bussen och var hemma halv 12, la mig i sängen och somnade strax därefter.

Hade matteprov igår som jag sa, det gick faktiskt ganska bra, tack vare Oliver som hjälpte mig hur man skulle gå till väga för att lösa dem olika talen, stort tack till dig! :)
Så nu tror jag att det blir ett G åtminstone på matteprovet, hoppas det så får jag mamma på lite gladare humör iaf.

Iallafall tillbaka till denna dagen nu, Sitter på svenskan och ska skriva ett litet test nu om Handlingar och olika scener i filmer.
Uppdatering om resten av dagen kommer nog senare ikväll. :)

Wish me luck.
Byebye!

Robbin


äckeldag

äckliga jävla fitthordag, inte en enda jävla sak har vart positiv med den här fitthoräckelcpdagen. Jag hatar såna här dagar! HATAR HATAR HATAR HATAR HATAR HATAR HATAR HATAR ÄCKELHORFITTSLYNCPNEGERDAGAR SOM DENNA!!!!!!!!!11
OCH ENDA FUCKING POSITIVA SAKEN, VAR ATT JAG SKULLE FÅ EN FUCKING VANILLA COKE NÄR JAG VAKNADE NYSS, MEN FAN HELLER! MIN CPÄCKELFITTHORNEGERBÖGHORA TILL BROR HAR DRUCKIT UPP DEN, CPBARNET TRODDE JAG SKULLE SOVA HELA FUCKING KVÄLLEN MEN INTE FAN GÖR JAG DET!!!!!! ISTÄLLET VAKNAR JAG TILL ATT FÅ REDA PÅ ATT JAG INTE KAN FÅ EN FUCKING CIGG ELLER EN FUCKING COLA JAG FÅR DAMP PÅ DETTA DETTA ÄR CPSTÖRD DÖDA MIG DÖDA DIG DÖDA HELA FUCKING VÄRLDEN ÄCKLIGA JÄVLA FITTVÄRLD ÄCKLIGA JÄVLA FITTDAG MASSMORD PÅ G FÖR JAG FÅR FUCKING DAAAAAAAAAAAAMP






Jowie

Skolan

Förlåt för dålig uppdatering, inte orkat/haft tid helt enkelt!

Tänkte börja med att berätta om dagen igår, Jowie har redan berättat om den misslyckade morgonen, var i skolan, och inte gjorde mycket alls, var med på idrotten för första gången på väldigt länge xd dockvar jag bara på gymmet. men ändå haha, så efter skolan drog jag hem och möts av blicken att kim är hemma hos mig, så de blev till och vara med han hela dagen, träffade sebbe, fia och lollo sen när vi skulle till stan, ingen vidare uppskattning på det, efter som jag gjort slut med lollo för 2 dagar sen, spända känslor! sen träffade vi Micra, drog och köpte ut cigg åt oss, sen blev det att dra till stan, va med dem ett tag, sen ta bussen hem, väl hemma tog jag det bara lugnt!

Ingen händelserik dag igår, men kände ändå att det var värt och ta upp det.

Nu till dagen idag, sitter i skolan och har rast, efter rasten är det matteprov som gäller, kommer gå skitdåligt.. har inte tränat alls, men det är smällen jag får ta.

Nu måste jag verkligen gå dit så jag inte kommer försent.

Uppdatering för dagen kommer senare ikväll

Önska mig Lycka till!
Robbin


Jobbig dag till MAXX!

denna dag har verkligen inte gillats! tog skjuts av min bror till bussen, dörren vägrade stängas o handbromsen fastnade, så vi fick åka hem igen. När vi var hemma så stängdes dörren och handbromsen låssna WTF!?
iaf så fick jag skjuss IGEN till bussen. Vi gick in på hemköp, underbart att de har Mtn Dew och Vanilla Coke där nu!

Iaf, sen tog vi oss till skolan, jag o robbin bror då. Vi satte oss i klassrummet, sen vet jag inte vad han gjorde, jag gjorde iaf massa randomskit. Sen drog jag tillbaka till torshälla, tandläkaren. Och min jävla tandläkare måste ju ha nåt fel i huvudet, seriöst hon måste vara ett förrymt psykfall!

Sen drog jag till skolan, med moppen, utan handskar.. INTE OKEJ! Jag hatar denna kyla, den tar kol på mig!
Nu har jag druckit FETT med mtn dew, och ingen fick cigaretter av mig idag (A) för jag hade inga!

Iaf dagen kan suga min salte! Herråh, jowie här

Sista inlägg från Jowie idag!

Sista inlägget får vara på Rompah
Jowie = Gilla dagens rumpa @ existenz.se

Hejdå ickekommenterande bastards!

slyna

bara slynor vågar inte kommentera! :o kommentera på!!!

Maddelene Anna Pettersson, jag talar till dig! Det är jowie som skriver JAO

Sponsordag - åt helvete!

tjena folket, har precis kommit hem från skolan, ganska jobbig och långtråkig dag om jag ska vara ärlig, började med att man vaknade upp hos jonte, till hans jävla slipknot alarmsignal, tycker han borde byta signal, skulle slängt mobilen i väggen på morgonen om jag hade den med signalen på, inte speciellt mysigt och vakna till direkt, men effektivt väcknings sätt faktiskt, haha.

ganska bråttom till skolan sen, tog en cigg med han vid fläkten ochs en var det bara att bege sig iväg till moppen och åka till busshållplatsen, otroligt kallt ute måste jag tillägga, märks att det börjar bli vinter, och det gillas inte av mig, hoppas på att det blir en kort vinter för jag längtar redan till våren/sommaren.

Hade IT hela dagen idag, och på IT lektionerna håller vi på med ett projekt, (för alla er som inte vet, så går jag och jonte på IT programmet på Rekarnegymnasiet) :) mysigt!, men iallafall, båda IT klasserna från årskurs 1 har delats in i olika grupper och ska samarbeta för att få detta projekt att funka korrekt :) och jag och jonte tillhör Sponsorgruppen tillsammans med Robin och Oliver ifrån den andra klassen, vi har som uppgift att leta upp sponsorer som kan sponsra vårat lan med priser till våra tävlingar vi ska ha på lanet och kanske lite saker till kiosken vi kommer ha där! :)
Sanningen är att det inte går värst bra, vi har varit på iprincip varje butik i hela eskilstuna och alla säger samma sak, "Vi skulle jättegärna vilja sponsra er, men vi har en policy att följa och därför även fast vi vill så kan vi inte göra det, alla våra pengar går redan till tillräckligt många sponsoraktiviteter åt olika företag, så tyvärr."

Börjar bli ganska tröttsamt på att alla säger samma sak hela tiden... menmen! vad ska man göra? det är bara att ha tålamod och fortsätta leta, det finns ju företag på nätet också, och lokala privatförtag och kontaktpersoner :) så vi ska nog lyckas få ett och annat företag att sponsra oss!
När vi drog tillbaka till skolan sen fick vi frånvaro ända fram tills då bara för att vi inte gick och sa till innan vi drog ner, så lärarna visste inte var vi var... ganska lamt :s

Jaha, nog snackat om det, Vi var på stan hela dagen och arbetade med projektet, jävligt jobbig dag så när man väl skulle hem så var jag så trött att jag nästan somnade på bussen, men fick hålla mig vaken för att jonte bredvid låg redan och sov, och om jag hade somnat så hade vi troligen missat att gå av vid rätt hållplats, haha. Hade tänkt och sova en stund nu efter jag bloggat, får se hur det blir med det :)
Det är ungefär såhär min och jontes dag har sätt ut, inte speciellt händelserik dag, men halvroligt har det varit iallafall :)

Resten av dagen ska jag nog bara ta det lugnt, vila lite grann så man orkar med morgondagen, slutar 4 imorgon, det gillas inte alls måste jag säga :( men jag överlever! 

Tycker jag har skrivit rätt mycket nu, kanske uppdaterar lite senare idag, tänkte iallafall avsluta detta inlägg med dagens humor, ett klipp ifrån youtube med en uteliggare som är helt jävla borta i huvudet, han vet ju fan inte vad han själv snackar om, ren mytomani! xd haha.
Haha hoppas ni orkar titta på alla klipp, det är ren underhållning för dem som förstår humorn i det! :D

Dagens humor:









Ha det bra!
Robbin

Du har aldrig förtjänat all uppmärksamhet jag har gett dig.

Jag bad till dig tusen gånger och svor om evig kärlek, du bad till mig tillbaks och svor om evig kärlek, sen kastar du den i sjön som om det vore skräp, du startade detta hat och du har bara dig själv att skylla, ingen annan, för om du hade varit säker på din sak hade det inte blivit så här, jag känner ingen ånger, ingen alls, som du bäddar får du ligga och nu ligger du obekvämt och jag ligger bekvämt. Som rubriken säger, och som mina kompisar säger, du förtjänar inte mig, och du förtjänar inte all den uppmärksamhet du fått, med tanke på hur kall och hjärtelös du är, det är bara din förlust, jag hoppas du är nöjd.

Jag gjorde nyss slut med min tjej, hon var helt kall mot mig och allting började med en diskussion, som sedan blev till ett bråk, där hon sket totalt i mig och mina känslor, hon kastade allting i sjön och gick sin väg, hon sa själv med egna ord att hon brydde sig inte längre. Hat är vad jag känner just nu och jag måste skriva av mig, allt förändrades på en dag.. och hon är inte den personen jag trodde, hon förtjänar ingenting från mig längre, personen är nu borta från mitt liv totalt, jag skiter i dig, precis som du skiter i mig.

det får avsluta denna händelserika dag, med både negativa och positiva saker.
Nu hade jag tänkt att göra lite små grejer, sen är det dags att bege sig till sängen och sova.
Skola imorgon som man måste orka med.

Godnatt bloggen!
Robbin

Dagen!

Dagen i punktformat.

1. vakna
2. gå upp
3. frulle (ett kokt ägg)
4. Buss
5. Musik på buss
6. gick av bussen
7. gick till klassrummet
8. snacka med RUBBEboiiiiii <3
9. drog till stan
10. drog till tunapark
11. såg på när robbin köpte hörlurar
12. lyssnade i robbins hörlurar
13. tog bussen till stan
14. tog bussen till skolan
15. gick till bussen
16. träffade eskil och kim
17. drog till stan
18. gick runt på stan
19. donken
20. gick till Corner
21 drog till torshälla
22 drog hem till mig
23 fick skjuss in till torget
24 schtekte med folket på torget
25 drog hem från torget
26 schtekte på rummet

lägg till cirka 40-50 cigarettpauser där så har du min dag :) PUSSHEJ NEGERPUNG / Jowie

RSS 2.0